Other

Wenkbrauwen Groningen voor een Look met Expressie

Niets is sprekender dan je ogen. Dit is dan ook dé reden dan veel vrouwen verlangen naar een mooie en verzorgde oogopslag. Niet alleen de wimpers spelen hierbij een belangrijke rol, juist de wenkbrauwen zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling. Wenkbrauwen Groningen laten behandelen kan op diverse manieren. In de salon kan worden gekozen voor verven, epileren, harsen, sugaring en permanente make-up. Graag leggen we je uit hoe we deze behandelingen toepassen en wat je ermee kunt bereiken.

 

Wenkbrauwen Groningen verven en epileren

 

Door je wenkbrauwen te laten epileren, worden de wenkbrauwen in model gebracht en worden ongewenste en ontsierende haartjes verwijderd. Dit zorgt voor een compleet andere uitstraling. Je ziet er verzorgd uit, er ontstaat een open blik en je wenkbrauwen zijn perfect in verhouding en hebben een symmetrische en natuurlijke vorm. De geëpileerde haartjes blijven maar liefst 3 tot 5 weken weg. Wenkbrauwen Groningen zorgt er niet alleen voor dat de vorm van je wenkbrauwen weer perfect is, maar kan deze desgewenst ook verven. Geverfde wenkbrauwen accentueren de ogen. Je kunt kiezen uit diverse kleuren verf die perfect bij jou passen. Ook wanneer je een gevoelige huid hebt of allergisch bent voor verf, kun je bij ons terecht voor het verven van je wenkbrauwen. We maken gebruik van een serie producten die volledig vegan zijn en zeer geschikt is voor wie een verfallergie heeft, ook wel Parafenyleendiamine allergie genoemd. Desondanks testen we de verf eerst aan de binnenkant van de ellenbogen, om er zeker van te zijn dat je er goed op reageert. Eenmaal geverfd, blijft de verf 4 tot 6 weken zitten.

 

Wenkbrauwen Groningen harsen of sugaring

 

Is epileren niets voor jou en kies je liever voor harsen of sugaring? Dat kan! Wenkbrauwen Groningen behandelen kan wanneer je geen gevoelige huid hebt, eenvoudig gedaan worden door de wenkbrauwen te harsen. Er wordt eerst gekeken naar de vorm van je wenkbrauwen zodat deze zo symmetrisch mogelijk worden en perfect passen bij de vorm van je gezicht. Vervolgens wordt met een spatel de hars aangebracht en uitgesmeerd. Zodra de hars geheel is uitgehard, kan deze er snel en tegen de haargroei in, vanaf worden getrokken. Het resultaat: stralende wenkbrauwen! Is jouw huid gevoelig, dan kun je beter kiezen voor sugaring. Bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van een suikerpasta. Het is minder pijnlijk, zorgt voor een zachte huid en voorkomt beschadigingen en allergische reacties van de huid. Sugaring kan zelfs worden toegepast op een huid met eczeem of psoriasis.

 

Wenkbrauwen Groningen permanente make-up

 

Teken jij je wenkbrauwen bij of laat je ze regelmatig verven en ben je op zoek naar een permanente oplossing? Kies dan voor permanente make-up. Met een snel trillende, steriele naald wordt pigmentvloeistof in de bovenste laag van de huid aangebracht. Er zijn slechts 2 tot 3 behandelingen nodig voor het beste resultaat. De permanente make-up blijft zeker 1 tot 3 jaar mooi. Dat scheelt heel wat tijd in het verven of bijtekenen van je wenkbrauwen! Na die tijd volstaat een enkele nabehandeling.