Other

Een Oplossing Voor Ieder Huidtype, Gezichtsbehandeling Groningen

Onze schoonheidsbehandelingen reinigen de huid en verbeteren de teint en textuur van de huid met behulp van crèmes, serums, lotions en professionele behandelingen die worden uitgevoerd door onze gecertificeerde professionals. Wij zorgen voor een effectieve en ontspannende gezichtsbehandeling Groningen. De langetermijnresultaten van gezichtsbehandelingen kunnen variëren afhankelijk van het huidtype en eventuele huidaandoeningen. Onze gezichtsbehandelingen zorgen voor een schonere, gladdere en evenwichtigere huid.

In onze salon kun je ook terecht voor behandelingen voor specifieke huidaandoeningen zoals acne, rimpels, hyperpigmentatie en overbeharing. Onze gezichtsbehandelingen zorgen voor huidverbetering en versteviging wat resulteert in meer zelfvertrouwen en een prachtige uitstraling. We benoemen graag een deel van de behandelingen waarvoor je bij ons in de salon terecht kunt.

Jarenlange Ervaring, De Beste Gezichtsbehandeling Groningen

Onze hydro-dermabrasie wordt gedaan door de huid te peelen met water en vitamines en actieve stoffen in de huid te brengen zonder naalden. Net als dermabrasie is ook ons Jetpeel behandeling ideaal voor huidverzorging, terwijl de huid kalmeert en gehydrateerd blijft. Wil je meer weten over deze behandeling? Vraag naar gezichtsbehandeling Groningen in onze salon.

We bieden ook IPL behandelingen wat bewezen effectief is bij ontharing, pigmentvlekken en acne. De energie wordt geconcentreerd op de huid zonder deze te belasten. Het maakt de behandeling efficiënt, pijnloos en zacht voor de huid. Het is geschikt voor alle leeftijden van mannen en vrouwen die een gladde, vlekkeloze huid wensen. Er zijn gemiddeld 9 behandelsessies nodig binnen 4-8 weken om optimale, langdurige resultaten te krijgen. Na elke behandeling is het resultaat na 2-3 weken zichtbaar. Dan zijn de haarzakjes in de beginfase vernietigd en vallen ze vanzelf uit, deze haarzakjes groeien jarenlang niet meer terug.

Toonaangevende Technieken Voor Verslapte Huid Met Onze Gezichtsbehandeling Groningen

Door de jaren heen neemt de collageenproductie in de huid af en verliest de huid zijn natuurlijke stevigheid. De vrouwelijke huid verliest de productie van nieuw collageen eerder dan de mannelijke huid. Er zijn veel manieren waarop wij als specialisten de huid weer kunnen versterken.

Onze toonaangevende gezichtsbehandeling Groningen omvatten radiogolffrequentie, ideaal voor een verslapte huid, rimpels, acne en zelfs littekens op de huid. Er zijn verschillende gezichtsbehandelingen mogelijk, variërend van basisbehandelingen tot luxe, ontspannende behandelingen. Gezichtsverzorging bestaat in onze salon altijd uit de onderdelen reinigen, verzorgen en ontspannen.

Onze gezichtsbehandelingen en het gebruik van producten zijn afhankelijk van het gewenste doel. Wij bieden huidverzorging die huidveroudering helpt voorkomen en huidverbetering laat zien. Onze specialisten adviseren graag over extra’s in de behandelingen, afhankelijk van de huidconditie en seizoenen het hele jaar door. Als je specifieke vragen of problemen hebt, zoals acne of pigmentvlekken, neem dan contact met ons op en boek een gratis consult met onze professionals. We helpen je de perfecte, vlekkeloze huid te krijgen die je verdient, waardoor je zelfvertrouwen en een boost krijgt.

Ons doel is om u te voorzien van expertise op het gebied van huidverzorging en huidverbetering in een gastvrije en verzorgende omgeving. Wij zijn specialisten in ons vakgebied en kiezen ervoor om verder te gaan dan algemene ontwikkeling.