Beauty Tips

Wenkbrauwen Groningen Voor Een Onvergetelijke Blik

Je ogen en wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste onderdelen van het gezicht. Het is het eerste wat mensen zien wanneer ze je ontmoeten of met je in gesprek zijn. Niet zo gek dus dat veel vrouwen dagelijks veel tijd voor de spiegel doorbrengen om make-up aan te brengen. Helaas is het niet voor iedereen even gemakkelijk om de wenkbrauwen gelijkmatig bij te tekenen. Dit zorgt dan ook voor veel frustratie. Wenkbrauwen Groningen is hiervoor de oplossing.

Wenkbrauwen Groningen verven

In onze salon in Groningen is het mogelijk om je wenkbrauwen te laten verven of permanente make-up aan te laten brengen. Wanneer je ervoor kiest om je wenkbrauwen te laten verven, dan blijft het resultaat zon 4 tot 6 weken mooi. Dat scheelt een hoop tijd voor de spiegel! Het voordeel van de verf die wij gebruiken, is dat deze ook zeer geschikt is voor wie een gevoelige huid heeft. Het kan zijn dat je snel een geïrriteerde huid krijgt als reactie op make-up en verf. Wenkbrauwen Groningen gebruikt speciale producten op plantaardige basis. Deze zijn volledig vegan en zeer geschikt voor wie een verfallergie heeft. Dit wordt ook wel PPD allergie genoemd, wat staat voor Parafenyleendiamine. Voordat de verf wordt aangebracht, wordt er voor de zekerheid eerst een patchtest gedaan aan de binnenkant van de ellenbogen. Zo weten we zeker dat er geen reactie volgt op de wenkbrauw verf.

Permanente make-up voor je wenkbrauwen Groningen

Middels een trillende, steriele naald die snel over de huid beweegt, wordt een pigmentvloeistof aangebracht in de bovenste laag van de huid. Er zijn twee tot drie behandelingen nodig om de pigmentatie goed aan te brengen het beste resultaat te verkrijgen. Er worden verschillende laagjes over elkaar aangebracht. Op die manier kan er nuance in de kleur worden verkregen. Na de eerste behandeling wenkbrauwen Groningen is de kleur van de wenkbrauw iets donkerder. Dit is maar tijdelijk, want deze laag schilfert af. Enkele dagen na de behandeling zal de kleur lichter worden. In de daaropvolgende behandelingen zal de vorm en de kleur verder worden bijgewerkt. Permanente make-up blijft 1 to t 3 jaar mooi. Na die tijd kan de kleur wat vervagen. Met een nabehandeling is dit weer eenvoudig bij te werken.

Natuurlijk is het van belang om voorafgaand aan de behandeling te bespreken wat je wensen zijn en wat je precies van de behandeling verwacht. Onze specialisten geven je graag advies en kijken altijd naar welke wenkbrauwvorm en kleur het beste passen bij jouw gezicht. Desgewenst kun je je wenkbrauwen ook laten epileren. Het is mogelijk om dit als compleet pakket te boeken. Zo weet je zeker dat je met strak bijgewerkte wenkbrauwen naar huis gaat.

Wimpers verven

Om het resultaat van je bijgewerkte wenkbrauwen te versterken, kun je er ook voor kiezen om je wimpers te laten verven. Op die manier heb je helemaal geen tijd meer nodig voor het aanbrengen van oogmake-up. Er zijn diverse mogelijkheden. Je kunt kiezen voor Lashlift wimpers. Dit is een nieuwe techniek die ervoor zorgt dat een wimperkruller niet langer meer nodig is. Het kan op alle soorten wimpers worden toegepast. Het maakt de wimpers langer en er ontstaat een mooie krul in. Voor een nog beter resultaat adviseren wij de wimpers ook te verven, waardoor lange, volle wimpers ontstaan met een mooie krul en een onvergetelijke oogopslag.